+31 (0) 85 301 3010 info@hesqsupport.nl OFFERTE AANVRAGEN

Specialisten

HESQ Support beschikt over diverse specialisten op het gebied gezondheid (Health), milieu (Environment), veiligheid (Safety) en kwaliteit (Quality). Door de jarenlange ervaring op het gebied van deze aandachtsgebieden zijn wij in staat om de juiste specialist te selecteren voor je vraagstuk. Binnen het vakgebied ‘veiligheidskunde’ zijn namelijk veel diverse specialismen die niet iedere veiligheidskundige beheerst. Juist het herkennen en erkennen van de diverse specialismen zien wij als belangrijke toegevoegde waarde van onze organisatie. Vaak zien wij in de praktijk nog veiligheidskundige(n) die (door recruiters) worden ingezet op diverse specialismen die men niet volledig beheerst.

Als wij van mening zijn dat wij je niet kunnen helpen omdat wij niet beschikken over een specifiek specialisme zullen we dit ook aangeven en je mogelijk doorverwijzen naar een partij die je daar wel in kan voorzien. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat de medewerkers op een zo veilig en gezond mogelijke manier kunnen werken.

Wij beschikken over:
– Middelbaar veiligheidskundige(n);
– Hoger Veiligheidskundige(n);
– Gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige(n).

 Daarnaast werken wij ook samen met andere Arbo-deskundigen zoals:
– Bedrijfsartsen;
– Arbeidshygiënisten;
– Arbeids- en organisatiedeskundigen.

In sommige gevallen zijn deze medewerkers beter in staat een vraagstuk op te lossen dan een veiligheidskundige omdat deze beter zijn geschoold in diverse aandachtsgebieden dan een veiligheidskundige. Denk dan bijvoorbeeld aan het uitvoeren van specifieke nadere Risico-Inventarisatie en -Evaluaties zoals de blootstelling aan geluid, trillingen, gevaarlijke stoffen en dergelijke.

Wij werken nauw met deze deskundigen samen zodat er één aanspreekpunt is voor alle HESQ-vraagstukken van de organisatie. Daarnaast staan wij uiteraard ook garant voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook voor aanvullende vraagstukken de juiste Arbo-deskundige(n) te selecteren. Ook deze beroepsgroepen beschikken namelijk over verschillende specialismen.